دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فرآوری شکلات در آسیاب گلوله ای
Wednesday, 30 November 2016، 04:24 PM
ترجمه مقاله فراوری شکلات
ترجمه مقاله انگلیسی
Optimization of processing parameters of a ball mill refiner
for chocolate
for chocolate
بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
تعداد صفحات انگلیسی: 8 صفحه
تعداد صفحات ترجمه فارسی: 12 صفحه
دانلود متن انگلیسی
مقدمه:
تعداد صفحات انگلیسی: 8 صفحه
تعداد صفحات ترجمه فارسی: 12 صفحه
دانلود متن انگلیسی
مقدمه:
براساس قانون فعلی اروپا Dir.200036/CE:UE2000) تهیه شکلات به عنوان یک محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از 35% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از 18%کره کاکائو و کمتر از 14%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود. مهم تر از همه فرایند کنچینگ است که به منوظر حذف رطوبت و طعم نامطلوب می باشد. در حالی که با این فرایند شکلات بسایر دلپذیر می شود.
16/11/30