دانلود طرح توجیهی طراحی سردخانه
Monday, 25 April 2016، 08:57 AM
طراحی سردخانه
طرح توجهی طراحی سردخانه
تعداد صفحات: 18
فرمت : ورد (قابل ویرایش)
در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).
خیار ، سبزیجات ، سیب و هلو از دیگر محصولات وارده به سردخانه می باشند
16/04/25